HR SCAN

BINNEN EEN DAG BRENGEN WIJ UW HR-ORGANISATIE IN KAART

Is uw personeelsadministratie op orde? Voldoet u aan de geldende wet- en regelgeving? Weten de medewerkers wat er van hen wordt verwacht? Maakt u gebruik van de juiste HR instrumenten en worden deze goed toegepast? Wilt u weten of er nog zaken zijn waar u op korte en lange termijn veranderingen in moet of kunt brengen om uw HR-organisatie naar een hoger niveau te tillen? Kies dan voor de HR Scan van AAD Advies.

Door middel van deze scan brengen wij binnen een dag in kaart hoe uw HR-organisatie ervoor staat.  Medewerkers vormen steeds meer een strategische factor in het succes van de organisatie en veelal de grootste kostenpost van een organisatie dus het is belangrijk om uw HR-organisatie op orde te hebben. Ook als u zelf geen HR-afdeling heeft is het belangrijk om de HR-basis goed op orde te hebben. Middels deze HR-SCAN helpen wij u om inzicht te krijgen welke eventuele knelpunten en risico’s er op het gebied van HR binnen uw organisatie zijn. Ook geven wij een aantal praktische adviezen. De HR experts van AAD Advies kunnen u vervolgens ondersteunen bij de uitvoering van de acties.

Werkwijze HR Scan
Met de HR Scan brengen wij uw huidige HR-organisatie in kaart, hoe daar invulling aan gegeven wordt en wat eventuele risico’s zijn. Tijdens de Scan komen allerlei onderwerpen aan de orde zoals arbeidsvoorwaarden, ARBO en verzuim, check op de arbeidsovereenkomsten, functiebeschrijvingen en gesprekscyclus.

De HR Scan bestaat uit de volgende stappen:

1. Een dagdeel bij u op kantoor waarin onze HR expert uw HR-organisatie in kaart brengt
2. De resultaten worden verwerkt in een rapportage inclusief praktische adviezen
3. De rapportage wordt met u doorgenomen
4. Mogelijke vervolgstappen worden met u besproken.

Wij hebben alle kennis en expertise in huis om u vervolgens te ondersteunen bij het optimaliseren van uw HR-organisatie. Mocht u daar in geïnteresseerd zijn dan maken wij daar afzonderlijk afspraken over.

Wat levert het u op?
U krijgt inzicht in de huidige situatie en knelpunten om uw HR-organisatie te optimaliseren. Een effectieve HR-organisatie geeft rust, voorkomt boetes, zorgt voor tevreden en goed functionerende medewerkers en het maakt uw bedrijf aantrekkelijker als werkgever. Uiteindelijk leidt tevreden personeel tot meer productiviteit.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?