HR ABONNEMENT

WIJ helpen u als het nodig is

Heeft u geen eigen HR adviseur in dienst of heeft u of uw HR professional af en toe behoefte aan een collegiaal klankbord op het gebied van personeel en organisatievraagstukken? Dan is het HR abonnement van AAD Advies een goede oplossing. Middels het abonnement heeft u de HR expertise in huis die u intern mist op het moment dat u het nodig heeft. Een AAD HR adviseur staat, bij het afsluiten van een HR abonnement, altijd aan uw zijde en kunt benaderen indien u vragen heeft of gewoon even wil sparren. Zo nodig komt uw adviseur bij u langs om lopende zaken te bespreken of uit te voeren. Deze adviseur heeft (toegang tot) actuele kennis en tools op het gebied van HR, en maakt veranderende wetgeving voor u ‘behapbaar’ en concreet.

Abonnementsvormen
We maken onderscheid tussen een strategisch en een operationeel HR abonnement. Voor het bepalen van de juiste abonnementsvorm en -duur inventariseren wij uw wensen en doen u een voorstel voor een abonnement speciaal toegesneden op uw organisatie. De omvang van het abonnement wordt gebaseerd op het aantal uur dat u nodig denkt te hebben. Dit kan bijvoorbeeld 6-8 uur per maand zijn of 16 uur per kwartaal.

Strategisch HR abonnement
Met een strategisch HR abonnement kunt u of uw HR professional collegiaal sparren over strategische thema´s op het gebied van personeel en organisatie, zoals opbouwen van een functiehuis, herinrichting organisatie, begeleiding bij reorganisatie, sociaal plan onderhandeling en strategische personeelsplanning. AAD is de ervaren sparringpartner van directie, management en HR professionals in profit (MKB) en non-profit organisaties (zoals in de zorg en bij corporaties).

 

Operationeel HR abonnement
Het operationeel HR abonnement biedt de HR-expertise die uw organisatie zelf mist. Het HR-abonnement wordt vaak ingezet door organisaties waar leidinggevenden of het secretariaat de operationele personeelszaken uitvoeren. Bij lastige personeelszaken, zoals een ontslagtraject of langdurig verzuimtraject, is dan tijdelijk behoefte aan specifieke HR-expertise. Daarnaast brengt en houdt AAD uw basis HR-zaken continu op orde. AAD start met een HR SCAN en ondersteunt vervolgens op locatie of denkt online of telefonisch mee.

Wat levert het u op?
Door gebruik te maken van een HR abonnement zijn uw HR-zaken goed geregeld en heeft u altijd aanvullende kennis en expertise in huis met actuele vakkennis en gedegen praktijkervaring. Daarnaast brengt een HR abonnement via AAD Advies de volgende voordelen met zich mee:

Flexibel

Een HR Expert op de momenten wanneer u hulp nodig hebt

Vast bedrag per maand

Dus geen verrassingen achteraf

Vaste contactpersoon

Snel schakelen met een vaste HR Expert die met u meegroeit en uw organisatie kent

Extra capaciteit

Extra capaciteit zonder iemand in dienst te nemen

Deskundigheid

Alle HR kennis en expertise binnen handbereik

Kostenbesparing

U bespaart op een vaste HR-medewerker

Interesse in een vrijblijvend gesprek?