WIJ ZIJN AAD

Wij vertellen niet hoe het moet, maar leren u hoe het anders kan

MAAK KENNIS MET ONS TEAM

 • Martine van den Berg
  Martine van den Berg

  Martine, oprichter van AAD Advies, is een rasechte organisatieontwikkelaar. Zij is reeds een decennium actief als strategisch adviseur en interimmanager bij verschillende bedrijven die zij ondersteunt op het gebied van organisatieontwikkeling en HR in de breedste zin van het woord. Ze gelooft in dat waar AAD voor staat: Anders Advies én Doen. Vooral aan de slag en niet onnodig lang analyseren. De opdracht is pas geslaagd als de organisatie daarna sterker en vooral op eigen kracht verder kan.

  Vanuit AAD begeleidt Martine reorganisaties, treedt op als sparringpartner voor directie en management, voert organisatieontwikkeltrajecten uit of is tijdelijk aanwezig als interim HR manager. Daarnaast is zij actief als commissaris en auteur van het boek Leidersweg (zie ook www.uitzichtpunt.nl).

 • Agnes Dabrowska
  Agnes Dabrowska

  Agnes is een generalistische HR adviseur met brede werkervaring bij verschillende organisaties (zowel de zakelijke dienstverlening als de non-profit sector). Haar doel is het bijdragen aan het succes van de organisatie door middel van een goed HR advies.

  Naast het management staan en de medewerkers niet uit het oog te verliezen is voor haar vanzelfsprekend. Zij werkt graag in een dynamische omgeving waar resultaatgerichtheid samengaat met vertrouwen.

  Agnes kan ook een bijdrage leveren aan projecten zoals procesoptimalisaties, e-HRM of ultieme inzet personeelssystemen. Daarnaast kan ze helpen (lastige) verzuimtrajecten te begeleiden. Ook kan zij tijdelijk toegevoegd worden aan een HR afdeling om meters te maken op tactisch of operationeel vlak.

 • Diana Entken
  Diana Entken

  Diana is een resultaatgerichte HR-adviseur / business partner, met ruime ervaring in HR-processen en -projecten in de profit en non-profit sector. Ze is oplossingsgericht, pragmatisch, empathisch, integer en brengt graag de dialoog tot stand.

  Diana draagt graag haar steentje bij als allround interim HR-professional, ter vervanging van de vaste HR-adviseur of als projectadviseur bij HR-projecten.

  Haar expertisegebieden zijn: begeleiden van veranderingstrajecten, beloning en arbeidsvoorwaarden, functioneringscyclus, arbo- en verzuim, duurzame inzetbaarheid, werving & selectie, disfunctioneringstrajecten, bemiddeling en ontslag.

 • Lisette Hofman
  Lisette Hofman

  Lisette is een energieke allround HR professional en coach met drive en gezond verstand. Als adviseur en coach verbindt zij zich graag met mensen, heeft zij oog voor processen en draagt zij graag bij aan de continue ontwikkeling van mens en organisatie op korte en lange termijn. Haar manier van werken is mensgericht, open en constructief. Met haar ervaring op HR gebied is zij snel op vlieghoogte. Zij heeft oog voor processen en kan makkelijk op overstijgend niveau adviseren.

  Lisette heeft al geruime tijd als HR professional op verschillende niveaus gewerkt van operationeel niveau tot strategisch niveau. Zij heeft haar ervaring opgedaan binnen zowel de profit als de non-profit sector. Daarnaast heeft zij in de afgelopen periode ervaring opgedaan bij een Arbodienst, waar zij haar specialisme op het thema verzuim en duurzame inzetbaarheid verder heeft ontwikkeld.

  Binnen het HR vakgebied heeft zij zich beziggehouden met arbeidsvoorwaarden en beloning, advies en begeleiding (van leidinggevenden en directie) bij complexe organisatorische en personele vraagstukken, werving & selectie en de ontwikkeling van medewerkers.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?