WIJ ZIJN AAD

Wij vertellen niet hoe het moet, maar leren u hoe het anders kan

 • Martine van den Berg
  Martine van den Berg

  Martine, oprichter van AAD Advies, is een rasechte organisatieontwikkelaar. Zij is reeds een decennium actief als strategisch adviseur en interimmanager bij verschillende bedrijven die zij ondersteunt op het gebied van organisatieontwikkeling en HR in de breedste zin van het woord. Ze gelooft in dat waar AAD voor staat: Anders Advies én Doen. Vooral aan de slag en niet onnodig lang analyseren. De opdracht is pas geslaagd als de organisatie daarna sterker en vooral op eigen kracht verder kan.

  Vanuit AAD begeleidt Martine reorganisaties, treedt op als sparringpartner voor directie en management, voert organisatieontwikkeltrajecten uit of is tijdelijk aanwezig als interim HR manager. Daarnaast is zij actief als commissaris en auteur van het boek Leidersweg (zie ook www.uitzichtpunt.nl).

 • Agnes Dabrowska
  Agnes Dabrowska

  Agnes is een generalistische HR Professional met brede werkervaring bij verschillende organisaties. Handen uit de mouwen steken, de HR processen en organisatie op orde maken zijn voor haar vanzelfsprekend.

  Zij werkt graag in een dynamische omgeving waar resultaatgerichtheid samengaat met vertrouwen.

  Zij kan een bijdrage leveren aan projecten zoals procesoptimalisaties, E-HRM of ultieme inzet personeelssystemen. Daarnaast kan ze u helpen lastige verzuimtrajecten te begeleiden. Ook kan zij tijdelijk toegevoegd worden aan een HR afdeling om meters te maken op operationeel of tactisch vlak.

 • Jorine Romeijn
  Jorine Romeijn

  Jorine is een allround HR-professional met een brede werkervaring bij verschillende organisaties op het gebied van HR. Gedreven, accuraat, professioneel en een drive om kwalitatief goed werk en advies te geven omschrijven haar goed.

  Zij heeft een hands-on mentaliteit, is een aanpakker. Ze wordt blij van een personeelsadministratie die op orde is en daar helpt ze graag bij. Brengt structuur en vaart in de werving en selectie, draagt bij aan het optimaliseren van het personeelsbeleid en kan vanuit haar jarenlange ervaring met salarisadministratie de harde en zachte kant van het HR vak verbinden. Maar ook voor andere HR-werkzaamheden kan de hulp van Jorine worden ingeroepen.

 • Diana Entken
  Diana Entken

  Diana is een resultaatgerichte HR-adviseur / business partner, met ruime ervaring in HR-processen en -projecten in de profit en non-profit sector. Ze is oplossingsgericht, pragmatisch, empathisch, integer en brengt graag de dialoog tot stand.

  Diana draagt graag haar steentje bij als allround interim HR-professional, ter vervanging van de vaste HR-adviseur of als projectadviseur bij HR-projecten.

  Haar expertisegebieden zijn: begeleiden van veranderingstrajecten, beloning en arbeidsvoorwaarden, functioneringscyclus, arbo- en verzuim, duurzame inzetbaarheid, werving & selectie, disfunctioneringstrajecten, bemiddeling en ontslag.

Interesse in een vrijblijvend gesprek?