Werken bij AAD

Kom jij het AAD Team versterken?

HR adviseur (regio Utrecht, 32-40 uur)

Ben jij een zelfstandige en volwaardige gesprekspartner voor management en medewerkers? Vind jij continue uitdaging en afwisseling belangrijk en wil je graag bij meerdere bedrijven “in de keuken kijken”? Dan ben jij dé HR adviseur die wij zoeken!

Over de functie

Als HR adviseur werk je vanuit een dienstverband bij AAD Advies op projectbasis bij verschillende opdrachtgevers. Je werkt zowel zelfstandig als samen met een andere AAD adviseur bij een opdrachtgever. De opdrachten variëren van strategisch tot operationeel; afhankelijk van de situatie ben je de sparringpartner/het klankbord voor de HR adviseur van een opdrachtgever of werk je direct samen met de opdrachtgever zelf. Jij wordt gezien als een specialist in jouw vakgebied en maakt het verschil in de organisaties waar je aan de slag gaat. Je ziet snel de kop en de staart, pakt zaken op én rondt ze af.

Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land, dat vraagt flexibiliteit en mobiliteit van jou. En, andersom bieden we jou ook de ruimte op afstand te werken waar dat mogelijk is. Het is de bedoeling dat we samen met jou ons dienstverleningspakket en relatienetwerk verder uit gaan bouwen. Wil je ondernemen met de zekerheid van een dienstverband, kom dan ons team versterken!

Wat neem je mee

Als HR adviseur binnen AAD Advies voldoe je aan de volgende criteria:

 • HBO diploma richting HRM, organisatiewetenschappen of bedrijfskunde;
 • Je hebt tussen de 3 en 5 jaar ervaring als HR adviseur of vergelijkbaar;
 • Je bent woonachtig in de regio Utrecht;
 • Je hebt ervaring met het toepassen en interpreteren van cao’s;
 • Je beschikt over actuele kennis van HR processen, het arbeidsrecht en personeelsinformatiesystemen;
 • Ervaring met reorganisaties, strategische personeelsplanning en projectmatig werken is een pré;
 • Je bent ondernemend, samenwerkingsgericht maar kan ook zelfstandig werken;
 • In het bezit van rijbewijs en auto.

Wat bieden wij

 • Een marktconform salaris gebaseerd op jouw opleiding en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Bijdrage voor een mobiele telefoon en een laptop (bring your own device);
 • Een leuk team van ervaren en enthousiaste collega’s!

Over AAD Advies
AAD Advies is een nuchter HR adviesbureau voor het MKB. Onze focus ligt op het bieden van ondersteuning in de volle breedte van personeel- en organisatievraagstukken. AAD staat voor Anders Advies én Doen. We blijven niet onnodig lang in adviezen en analyses hangen maar gaan aan de slag. We werken resultaatgericht en maken zoveel mogelijk gebruik van het interne werkapparaat van onze opdrachtgevers. Hierdoor blijft de inzet van AAD Advies beperkt tot de expertise die intern mist. Naast project en interim adviesopdrachten bieden we HR abonnementen aan bij organisaties die te klein zijn om zelf een HR adviseur in dienst te hebben. Sinds 2019 is AAD Advies partner van Quiris Adviesgroep. Twee merken, 10 collega’s, gericht op het ontwikkelen van mensen en organisaties, elk vanuit hun eigen vakgebied.

Interesse?
Is jouw interesse gewekt dan maken we graag kennis met je! Stuur je cv en motivatie vóór 2 december 2019 naar solliciteren@aadadvies.nl. Wil je meer informatie over de functie, neem dan  contact op met Martine van den Berg, Partner AAD Advies, telefoonnummer: 06-11454465.

Word vrienden van AAD?